Butikken


Husk at du også kan besøge os i vores butik i Hjallerup Arkaden

 

Hjallerup Centret 11

9320 Hjallerup

Butikken har åbent i alle hverdage fra 10 - 17 og den første lørdag i måneden fra 09.30 - 12.30

 

Her er der plads til leg og sjov, man må kigge med fingrene og tage en tur på tal hinketæppet. Tag plads ved skolepulten og stav løs med bogstaverne, følg alfabetstien eller tag udfordringen op med et Smart Games Spil. Hos viccadk vægter vi rådgivning, god kundeservice, tid og plads til den rigtige beslutning og hensyntagen til miljøet højt.

Leg dit barn klogere med produkter fra viccadk, hos os finder du masser af inspiration til bla fødselsdags- og julegaver. De fleste af vores leg og lær produkter egner sig både til hjemmet og til institutioner, børnehaver og skoler.

Find den nye skoletaske på Nordjyllands længste skoletaskevæg, vi fører hele kollektionen fra Ergobag, Jeva og Satch. Derudover finder du Lego's deluxe tasker. Vi tilbyder professionel rådgivning og sætter god kundeservice meget højt.

Vi hjælper med at finde den helt rigtige skoletaske, der sidder 100% korrekt på barnets ryg og opfylder alle krav - Når du køber skoletaske hos viccadk, er du med til at støtte bevarelsen af regnskoven - vi donerer 25 kr. for hver solgt skoletaske til Verdens Skove.

Hos viccadk finder du:

Kvalitets skoleudstyr: Skoletasker, penalhuse, skoletilbehør, madkasser, kølemadtasker og drikkedunke

Leg og lær: Spil der udvikler indlærings- og koncentrationsevnen, leg med tal og bogstaver

Motorik: Produkter der stimulerer fin- og grovmotoriken

Hjælpemidler: Produkter der kan hjælpe børn med at finde ro og øge deres koncentration

 

Er du pædagog/lærer og skal på tur med børnene? Så kig ind til os og lad børnene hygge sig med de forskellige aktiviteter: De kan b.la. prøve vores interaktive aktivitetstæppe fra TipTapTudse, alfabetstien, spilbordet eller bogstavbordet.

 

Butikken har åbent i alle hverdage fra 10 - 17 og den første lørdag i måneden fra 09.30 - 12.30

 

Vi glæder os til at se dig