Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Moyu

Hvor hurtigt kan du løse en professorterning?

Professorterningen er et klassisk indslag på børneværelset eller sofabordet - og her gælder det om at være hurtig og logisk tænkende. MoYu står bag en række af flotte hovedbrudsspil i flotte designs og høj kvalitet. Faktisk bruger nogle af de bedste udøvere i verden netop MoYu, når de sætter verdensrekorder.

Så hvor mange firkanter er du klar til at sætte sammen?

Ingen produkter fundet

Flotte, fremragende og frustrerende professorterninger fra MoYu

Klik, klik, klik, klik, klik. Fingrene flyver, og øjnene fokuserer koncentreret på opgaven: At få farverne på firkanterne til at passe sammen.

Verdensrekorden i Speed Cubing er ca. 3,5 sekund - så hvor hurtigt kan du flytte firkanterne, så farverne passer sammen? Alt, det kræver, er et hurtigt hoved og hurtige fingre. Og tonsvis af øvelse og tålmodighed, selvfølgelig. 

Kinesiske MoYu har skabt flere forskellige Rubiks terninger, som virkelig sætter de små grå på prøve. 

Bryd hovedet med en god udfordring

En Rubiks terning kan få de fleste til at klø sig i hovedbunden. For hvordan drejer man de mange skiver, så farverne kommer til at passe sammen? 

Heldigvis gør øvelse mester. Og det giver mening at bruge tid på en professorterning, da du fx øver: 

  • Koncentrationsevnen
  • Finmotorikken
  • Den logiske sans. 

Leder du efter et godt spil til din næste rejse? En professorterning fra MoYu kan sagtens bruges som et rejsespil. Her har du ingen brikker eller dele, du kan risikere at tabe på flyets gulv. Desuden fylder en Rubiks terning ikke meget og kan nemt få en plads i tasken - så kan dit barn få den i hånden, når I fx skal vente på maden, stå i kø på museet eller på kør-selv-ferie. 

Professionelle vælger Rubiks terninger fra MoYu

Ser du videoer af de hurtige professionelle, der sætter verdensrekorder inden for Speed Cubing, har du nok set de flotte terninger fra MoYu før. Verdensrekorden i Speed Cubing er nemlig sat med en MoYu Cube

Særlige fordele ved MoYu cubes: 

  • Kører let og hurtigt
  • Størrelsen ligger godt i hånden
  • Behagelig overflade
  • Nemme at holde fast i. 

MoYu passer til alle voksne og børn fra 6 år, der har lyst til at udfordre sin motorik og evne til logisk tænkning. 

Så skal du udfordres af en klassisk professorterning, eller er du nysgerrig på at prøve en MoYu labyrintterning, MoYu Meilong Magic Cube eller MoYu Rainbow ball? 

Vi opdaterer løbende udvalget!