Tinti

Så er det tid til at have masser af sjov i badet! Tinti står bag en lang række dermatologisk testede produkter, der gør badetid til et farverigt festfyrværkeri. Prøv det overraskende knitrebad, det sjove skumbad eller det legesyge badekonfetti og oplev, hvordan badet trylles til en verden af fantasi. Badeprodukterne fra Tinti stimulerer sanserne gennem leg og er derfor en perfekt nissegave, fødselsdagsgave eller bare-fordi-gave en fredag eftermiddag.


Mærker
  Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Tinti er sanselig badesjov for børn

  “Kom så! Det er tid til at komme i bad!”


  Kommer dit barn springende, når det er badetid? Hvis du lokker med en pakke badesjov fra Tinti, lover vi, at badetid nok skal blive til en fest i stedet for en sur pligt. Og at dit barn ligefrem vil tælle ned, til det endelig er badetid igen. 


  Tinti står bag en lang række badeprodukter, der gør badet til en sanselig og sjov oplevelse. Produkterne sitrer, syder, bobler og knitrer - og farver vandet på flotteste vis. 


  Faktisk er Tinti én af de førende producenter af badeprodukter til børn. De har haft stor succes med deres udvalg af badeprodukter, der opfordrer til leg og fantasi - og som er dermatologisk testede og derfor perfekte til børns sarte hud. 


  Tysk badesucces - med dermatologisk testede produkter 

  Idéen til Tinti fik grundlæggeren Rainer Wild tilbage i 90’erne. Han besøgte Det Sixtinske Kapel i Rom, hvor han stod og beundrede de farverige loftsmalerier. Og lige dér fik han idéen. Kunne man skabe produkter med farver, som var uskadelige? 


  I 1999 så de første badeprodukter fra Tinti dagens lys i Tyskland. Visionen var - og er stadig - at skabe badeprodukter, der fremmer børns udvikling og stimulerer deres naturlige legeinstinkt. 


  Tintis mange produkter giver de sjoveste sanseoplevelser. Hos Vicca.dk finder du et stort udvalg af badeprodukter fra Tinti - prøv bl.a.: 


  • Badekonfetti
  • Knitrebad
  • Magiske æg
  • Tryllekugler. 


  Alle børn vil elske det farverige univers, der åbner sig, når de magiske produkter fra Tinti puttes i vandet. Bare vent og se!


  Skab en fest ved badetid - køb Tinti hos Vicca.dk

  Hos Vicca.dk er vi begejstrede for de seje badeprodukter fra Tinti. Både fordi de stimulerer sanserne, men også fordi de er dermatologiske testede. Perfekt til børns sarte hud. 

   

  Badesjov fra Tinti kan bruges af børn fra 3 års alderen. Læg Tinti i nissesokken, giv det som en sjov overraskelse en fredag eftermiddag, eller læg det i en gavepose til en klassekammerat, der har fødselsdag.