Bestil senest den 20/12 - Forlænget returret til den 30/1-19

Julekalender fra Børns Vilkår

DKK 50,00
På lager

  Hjælp os med at hjælpe børnene i Hjallerup med at få en ny rideskolehest! og få chancen for at vinde fede præmier!

  Hos viccadk vil vi rigtig gerne hjælpe så meget som muligt med, at børn får gode vilkår og derfor har vi sagt ja til at hjælpe Hjallerup Rideklub med at sælge julekalenderen fra Børns Vilkår. Når vi sælger en julekalender, så går der 25 kr. til Hjallerup Rideklub og 25 kr. til Børns Vilkår - begge 2 rigtig gode ting at støtte. Derudover smider viccadk det samme beløb, som vi får solgt kalendere for oveni til Hjallerup Rideklub.

  I Hjallerup Rideklub er flere af rideskole hestene ved at være gamle og trætte og trænger til nye og friske afløsere. Rideskolen er et super vigtigt aktiv for børnene, da samværet med heste giver rigtig mange gode timer og succes oplevelser. Hjallerup Rideklub har bl.a. et samarbejde med skolen og biblioteket med et projekt der hedder læsehestene - her er der fokus på at øge læselysten og samspillet med hestene bliver brugt på en positiv måde.

  Har du lyst til at støtte 2 gode sager, så kan du bestille kalenderen sammen med din ordre og pengene går ubeskåret videre + bliver fordoblet af viccadk når salget er over

  Du kan på kalenderen bl.a. vinde en Kia Rio, rejsegavekort på 40.000, højttalere, fribilletter osv

  Kærlig hilsen

  Pia og Charlotte

   

  Levering sker indenfor 1-2 hverdage
  Der er 30 dages returret