Om os


Velkommen til vicca.dk

 

Jeg hedder Charlotte og er mor til 2 dejlige piger i skolealderen.

Det har altid været vigtigt for mig at skabe de bedste rammer og grundlag for mine børns skolegang og det har sendt mig på en rejse der nu skal fortsætte med vicca.dk.

 

vicca.dk skal være stedet hvor du kan finde alt der er behov for når man går i skole - vi vil sørge for at finde skoleprodukter af høj kvalitet og funktionalitet, produkter hvor der er tænkt på ergonomi og holdbarhed. Vi vil også rigtig gerne passe på vores jord og børn, så miljøvenlighed er i højsædet. F.eks. er alle vores madkasser og drikkedunke helt fri for skadelig kemi.

 

Jeg tror på at læring der leges ind giver rigtig gode resultater ( det praktiseres med succes her i huset ) 

På vicca.dk vil du kunne finde suveræne læringsspil dine børn vil elske ( og pas på man bliver selv fanget af udfordringerne )

Spil der hjælper indlærings- og koncentrations evnen rigtig godt på vej.

Du vil derudover også kunne finde andre produkter der styrker motorikken og indlæringsevnen og hjælpemidler til at finde roen og overskuddet til at tage imod læring.

 

Jeg vil meget gerne høre fra dig, hvis du kender til nogle produkter du mener vi mangler, hvis du har erfaring med nogle af vores produkter, eller generelt har noget på hjertet.

Det kan hjælpe os til at blive bedre og inspirere os næste gang vi handler ind til vicca.dk. Du kan skrive til charlotte@vicca.dk

 

Rigtig god fornøjelse på vicca.dk

 

Hilsen Charlotte Thyrring Engsig

 

csr-maerket logo    Miljøvenligpakning