Fri fragt ved 399,- / Hurtig levering / Kundeservice ring til 53302048

Handelsbetingelser


BETINGELSER

Når du handler på Vicca, handler du med vicca og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Alle informationer der afgives på vicca.dk bliver på INTET tidspunkt overdraget, solgt eller på anden måde gjort tilgængelig for andre. Alle informationer er kun tilgængelig for vicca.dk

Der lagres ingen kreditkort oplysninger af nogen art. Vicca.dk kan på intet tidspunkt, som foreskrevet af Nets, hæve mere end det beløb du har accepteret i indkøbskurven.

Vi registrerer ikke IP adressen og der lægges kun en cookie på din maskine med dine egne oplysninger i tilfælde af, at du har valgt at butikken skal "genkende" dig næste gang du kommer på besøg.

For at du kan indgå en aftale med vicca.dk har vi brug for følgende oplysninger:

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • email-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos vicca.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Ejer Charlotte Thyrring Engsig har alene adgang til de oplysninger, der registreres om dig - dog kan du til enhver tid få indsigt i hvilke oplysninger vi ligger inde med. Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her

PRISER OG BETALING

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms. Vicca.dk tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og eventuelle fejl på hjemmesider.

Der kan betales med følgende korttyper: Dankort, VisaDankort, Visa Electron, Visa, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro, JCB og Forbrugsforeningen. Du kan også betale med mobilepay. Vicca.dk tilbyder muligheden for at dele betalingen op med Viabill betaling. Alle betalinger foregår gennem Quickpay's krypterede SSL Betalingssystem, for sikker og fortrolig betaling. Beløbet hæves når varerne afsendes fra vicca.dk. Der opkræves ikke kortgebyr. Vi kan også håndtere EAN fakturering, hvis du bestiller på vegne af en kommunal enhed. Så vælger du EAN i betalingsvinduet og vi sender en EAN faktura til jer.

BEKRÆFTELSE

Når du har afgivet din ordre vil du modtage en ordre bekræftelse på mail.

FRAGT OG LEVERING

Fragtprisen er fra 29,- og der er fri fragt med GLS Pakkeshop og GLS Erhvev på alle ordrer over 399,- i Danmark

Vi bestræber os på at afsende din pakke samme eller senest næste hverdag efter bestilling. Ved restordre, eller andre forhold hvor levering kan forventes forsinket, kontaktes du af vicca.dk.

Forsendelse af varer sker med GLS Danmark eller Post Danmark.

Hvis du i kommentarfeltet har givet lov til, at posten må stille din pakke ved døren eller andet steds, fraskriver vi os ethvert ansvar for pakken. Køber har derfor 100% ansvaret for at pakken kommer frem.

Når din pakke ankommer til din selvvalgte pakkeshop med GLS, vil du modtage enten en SMS eller E-mail.

FORTRYDELSESRET OG RETURNERING

Julereturret: 01.11.18 Vi udvider vores fortrydelsesret til den 30.01.19 for alle varer

Vicca giver dig 30 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Hvis du ønsker at returnere en vare så betaler vi for returfragten. Kontakt vicca.dk før du returnerer og så sørger vi for at sende en returlabel til dig.

Bemærk, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Du kan vælge at få varen byttet eller pengene retur. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstateret, at den er i ordentlig stand.

Når du returnerer varen, skal den sendes til
vicca
Hjallerup Centret 11
9320 Hjallerup
Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

Du har også mulighed for at returnere en brugt vare - det skal dog ske inden for den lovmæssige returneringsperiode. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vicca.dk den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Hvor meget du kan forvente at få retur kommer an på hvor meget varen har været brugt - det maksimale vil være 50%. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug eller vaske den.

Vælger du at returnere en pakke ved IKKE at afhente den eller nægte modtagelse, vil de omkostninger der er ved returnering dog ligge på dig som køber - Post Danmark og GLS har desværre et ret højt returgebyr for uafhentede/nægtede pakker, så husk at kontakte os, så du kan få din gratis returlabel.

DIN REKLAMATIONSRET

Vicca.dk giver dig 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles vicca.dk indenfor rimelig tid. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation eller ombytning. I forbindelse med berettigede reklamationssager afholder vicca.dk returneringsomkostningen. Viser det sig derimod, at reklamationen ikke er berettiget, må du selv betale omkostningen.

Hvis du har en vare der skal returneres til vicca.dk i forbindelse med reklamation, så husk at kontakte os først

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for udsolgte varer og trykfejl, prisfejl, fejl i billedmateriale, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.

Finder du fejl i tekster og oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte os.

COPYRIGHT

Al indhold der må være på vicca.dk: tekst, billeder, ikoner og anden grafik er forbeholdt vicca.dk, det er derfor ikke tilladt at kopierer noget herfra, uden forhånds godkendelse fra vicca.dk

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og vicca - herunder fortolkning af viccas handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

 

MED VENLIG HILSEN

Vicca

Hjallerup Centret 11

9320 Hjallerup

Cvr.: 25 94 80 09

Tlf.: +45 53 30 20 48

Email: charlotte@vicca.dk/pia@vicca.dk