JULEGAVER KAN BYTTES FREM TIL DEN 30. JANUAR 2020

HANDELSBETINGELSER


BETINGELSER

Når du handler på Viccadk, handler du med Viccadk og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

PRISER OG BETALING

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

Der kan betales med følgende korttyper: Dankort, VisaDankort, Visa Electron, Visa, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro, JCB og Forbrugsforeningen. Du kan også betale med mobilepay. Vicca.dk tilbyder muligheden for at dele betalingen op med Viabill betaling. Alle betalinger foregår gennem Quickpay's krypterede SSL Betalingssystem, for sikker og fortrolig betaling. Beløbet hæves når varerne afsendes fra vicca.dk. Der opkræves ikke kortgebyr. Vi kan også håndtere EAN fakturering, hvis du bestiller på vegne af en kommunal enhed. Så vælger du EAN i betalingsvinduet og vi sender en EAN faktura til jer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes eller afhentes i butikken.

Viabill:

Ved køb med Viabill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der af Viabill blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos Viabill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.dk/forretningsbetingelser/free/.

BEKRÆFTELSE

Når du har afgivet din ordre vil du modtage en ordrebekræftelse på mail. Har du ikke modtaget din ordre bekræftelse, må du meget gerne tjekke din spammappe. Specielt hotmail bryder sig om mails fra webshops. Kan du stadig ikke finde din ordrebekræftelse, så skriv eller ring til os.

FRAGT OG LEVERING

Fragtprisen er fra 29,- og der er fri fragt med GLS Pakkeshop og GLS Erhvev på alle ordrer over 399,- i Danmark

Vi bestræber os på at afsende din pakke samme eller senest næste hverdag efter bestilling. Ved restordre, eller andre forhold hvor levering kan forventes forsinket, kontaktes du af vicca.dk.

Forsendelse af varer sker med GLS Danmark eller Post Danmark.

Hvis du i kommentarfeltet har givet lov til, at posten må stille din pakke ved døren eller andet steds, fraskriver vi os ethvert ansvar for pakken. Køber har derfor 100% ansvaret for at pakken kommer frem.

Når din pakke ankommer til din selvvalgte pakkeshop med GLS, vil du modtage enten en SMS og/eller E-mail.

FORTRYDELSESRET

Udvidet bytteret: julegaver kan byttes frem til den 30. januar 2020

Viccadk giver dig 30 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til charlotte@vicca.dk, pia@vicca.dk eller ringe til os. Så sender vi dig et link til vores returportal, hvor du kan lave en gratis returlabel. Vær opmærksom på at du ikke kan fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du ønsker at returnere en vare, så betaler vi for returfragten. Kontakt vicca.dk før du returnerer og så sørger vi for at sende et link til vores returportal.

Med varen skal du vedlægge den seddel du får mulighed for at udfylde i vores returportal, så vi kan se dit ordrenummer og vide hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare.

Vælger du at returnere en pakke ved IKKE at afhente den eller nægte modtagelse, vil de omkostninger der er ved returnering dog ligge på dig som køber - Postnord og GLS har desværre et ret højt returgebyr for uafhentede/nægtede modtagelse pakker, så husk at kontakte os, så du kan få din gratis returlabel.

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb og modtaget link til vores returportal, så har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du købte den i en fysisk butik, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), når vi har modtaget varen/varerne retur. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. OBS ved delvis fortrydelse af din ordre, vil du ikke få leveringsomkostninger retur.

Når du returnerer varen, skal den sendes til:

 
Viccadk
Hjallerup Centret 11
9320 Hjallerup
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Men husk at kontakte os først, så du kan få et link til vores returportal, hvor du kan lave din gratis returlabel.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge os i butikken og aflevere din returvare personligt på ovenstående adresse.

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Skal du returnere en vare med reklamation på, så betaler vi for fragten. Derfor husk, hvis du har en vare der skal returneres til viccadk i forbindelse med en reklamation, så kontakt os først, så vi kan sende dig et link til vores returportal, hvor du kan lave en gratis returlabel.

Hvis du har en vare der skal returneres til vicca.dk i forbindelse med reklamation, så husk at kontakte os først

PERSONDATAPOLITIK

Alle informationer der afgives på vicca.dk bliver på INTET tidspunkt overdraget, solgt eller på anden måde gjort tilgængelig for andre. Alle informationer er kun tilgængelig for vicca.dk.

Der lagres ingen kreditkort oplysninger af nogen art. Vicca.dk kan på intet tidspunkt, som foreskrevet af Nets, hæve mere end det beløb du har accepteret i indkøbskurven.

Vi registrerer ikke IP adressen og der lægges kun en cookie på din maskine med dine egne oplysninger i tilfælde af, at du har valgt at butikken skal "genkende" dig næste gang du kommer på besøg.

For at du kan indgå en aftale med vicca.dk har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • email-adresse

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos viccadk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på viccadk er Charlotte Thyrring Engsig

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: charlotte@vicca.dk

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte charlotte@vicca.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-kommissionens online klageportal her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show&lng=DA

FORBEHOLD

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Finder du fejl i tekster og oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte os.

COPYRIGHT

Al indhold der må være på vicca.dk: tekst, billeder, ikoner og anden grafik er forbeholdt vicca.dk, det er derfor ikke tilladt at kopierer noget herfra, uden forhånds godkendelse fra vicca.dk

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og Viccadk - herunder fortolkning af Viccadks handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10-07-19

 

MED VENLIG HILSEN

Viccadk

Hjallerup Centret 11

9320 Hjallerup

Cvr.: 25 94 80 09

Tlf.: +45 53 30 20 48

Email: charlotte@vicca.dk/pia@vicca.dk

 

Eksempel på vores Standardfortrydelsesformular på vores returportal - Husk at kontakte os for link til returportalen, hvis du har noget du skal returnere til viccadk: 

 

Standardfortrydelsesformular

Du kan returnere den/de varer fra viccadk, som du har aftalt med os.

På denne side kan du udskrive en pakkelabel til din returpakke. 

Du må også meget gerne udfylde Retursedlen på næste side og vedlægge den i pakken. Udfyldelse af returkoder er ikke et krav, men kan hjælpe os.

Når proceduren er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din pakkelabel. Pakkelabelen vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

Pakken afleverer du i en GLS pakkeshop.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

Viccadk tilbyder gratis retur, så vi betaler din returfragt.

 

RETURSEDDEL

Udfyld retursedlen og vedlæg den i pakken, som skal returneres. Varerne skal sendes tilbage i original emballage.

Ordrenr.: __________________________ Dit navn: __________________________ Din e-mail: __________________________ Dit tlf. nr.: __________________________

Varenr. / varenavn Antal Returkode - Returkoder: 1. Svarer ikke til forventninger 2. Defekt/fejl på vare 3. Andet (benyt kommentarfeltet)

Kommentar: ________________________________________________________________________

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice straks behandle den. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dig for dit køb. Pengene vil blive tilbageført på det samme betalingskort, som varerne er købt med. 

 

Med venlig hilsen

vicca.dk

charlotte@vicca.dk

53302048