Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

HANDELSBETINGELSER

BETINGELSER

Når du handler på Viccadk, handler du med Vicca.dk Aps og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

PRISER OG BETALING

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

Der kan betales med følgende korttyper: Dankort, VisaDankort, Visa Electron, Visa, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro, JCB og Forbrugsforeningen. Du kan også betale med mobilepay. Vicca.dk tilbyder muligheden for at dele betalingen op med Viabill betaling. Alle betalinger foregår gennem Quickpay's krypterede SSL Betalingssystem, for sikker og fortrolig betaling. Beløbet hæves når varerne afsendes fra vicca.dk. Der opkræves ikke kortgebyr. Vi kan også håndtere EAN fakturering, hvis du bestiller på vegne af en kommunal enhed eller offentlig institution. Så vælger du EAN i betalingsvinduet og vi sender en EAN faktura til jer. Man kan ikke betale med EAN som privat virksomhed.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes eller afhentes i butikken.

Viabill:
Ved køb med Viabill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der af Viabill blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos Viabill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.dk/forretningsbetingelser/free/.

BEKRÆFTELSE
Når du har afgivet din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail. Har du ikke modtaget din ordrebekræftelse, må du meget gerne tjekke din spammappe. Specielt Hotmail bryder sig ikke om mails fra webshops. Kan du stadig ikke finde din ordrebekræftelse, så skriv eller ring til os.

FRAGT OG LEVERING

Fragtprisen er fra 45,- og der er fri fragt med GLS til Pakkeshop på alle ordrer over 599,- i Danmark.

Jeg bestræber mig på at afsende din pakke indenfor 1-4 hverdage efter bestilling. Ved restordre eller andre forhold, hvor levering kan forventes forsinket, kontaktes du af Vicca.dk.

Forsendelse af varer sker med GLS Danmark eller Blue Water Shipping.

Hvis du i kommentarfeltet har givet lov til, at din pakke må stilles ved døren eller andetsteds, fraskriver vi os ethvert ansvar for pakken. Køber har derfor 100% ansvaret for, at pakken kommer frem.

Når din pakke ankommer til din selvvalgte pakkeshop, vil du enten modtage en SMS og /eller e-mail.

FRAGT TIL UDLANDET

Ved fragt til udlandet beregnes fragtprisen efterfølgende, så fragtprisen kan være forskellig fra den angivne ved ordre check-ud. Du er velkommen til at kontakte mig på info@vicca.dk for et prisoverslag på fragten. Har du brug for fragt til et andet land end de muligheder, der angivet, så kontakt mig gerne.

FRAGT TIL GRØNLAND

Ordrer, der skal sendes til Grønland fragtes med Blue Water Shipping. Fragten beregnes præcist inden afsendelse, men der kan gives et overslag, inden ordres lægges. Mindre forsendelser vil blive sendt med fly, større forsendelser vil blive sendt med skib.

UAFHENTEDE PAKKER

Hvis pakken ikke afhentes i pakkeshoppen og derfor returneres, skal der betales for en ny fragt, for at få sendt varen igen, samt gebyret for pakkens returnering til Vicca.dk. Vælger du at få pengene retur for din vare, så fratrækkes gebyret for returnering af uafhentet pakke til Vicca.dk. Man får ikke refunderet fragten.

PAKKER, DER IKKE KAN LEVERES PÅ GRUND AF FEJL I ADRESSEN

Som kunde har du ansvaret for, at angive den korrekte adresse, så din pakke kan nå frem. returneres pakken på grund af fejl i adressen, så betales der for en ny porto for at få pakken sendt igen, og fragtfirmaets gebyr for omadresseringen dækkes også af kunden. 

FORTRYDELSESRET

Julegaver byttes frem til den 31/01-25

Viccadk giver dig 30 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@vicca.dk. Så sender vi dig et link til vores returportal, hvor du kan lave en returlabel. Vær opmærksom på at du ikke kan fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Hvis du ønsker at returnere en vare, så kan du købe returfragt via vores returportal. Kontakt vicca.dk før du returnerer og så sørger vi for at sende et link til vores returportal. Vælger du selv at finde alternativ fragt, så skal returvaren/varerne leveres til Vicca.dk's adresse. Der bliver IKKE afhentet returvarer i pakkeshop.

Med varen skal du vedlægge den seddel du får mulighed for at udfylde i vores returportal, så vi kan se dit ordrenummer og vide hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare.

Vælger du at returnere en pakke ved IKKE at afhente den eller nægte modtagelse, vil de omkostninger der er ved returnering ligge på dig som køber - GLS har desværre et ret højt returgebyr for uafhentede/nægtede modtagelse pakker, så husk at kontakte os, så du kan få link til en billigere returlabel. 

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb og modtaget link til vores returportal, så har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Varens stand, når du sender den retur

Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du købte den i en fysisk butik. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du får tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Af hygiejnemæssige årsager kan du kun bytte bidesmykker, hvis de stadig er i original og ubrudt emballage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i original emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb du hæfter for.

Vi refunderer beløbet for varen/varerne, når vi har modtaget varen/varerne retur. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Når du returnerer varen, skal den sendes til:

 
Vicca.dk Aps
Ravnshøjvej 66
9900 Frederikshavn
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Men husk at kontakte os først, så du kan få et link til vores returportal, hvor du kan lave din returlabel.

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Skal du returnere en vare med reklamation på, så betaler vi for fragten. Derfor husk, hvis du har en vare der skal returneres til Vicca.dk i forbindelse med en reklamation, så kontakt os først, så vi kan sende dig et link til vores returportal, hvor du kan lave en gratis returlabel.

Hvis du har en vare der skal returneres til vicca.dk i forbindelse med reklamation, så husk at kontakte os først

PERSONDATAPOLITIK

Alle informationer der afgives på vicca.dk bliver på INTET tidspunkt overdraget, solgt eller på anden måde gjort tilgængelig for andre. Alle informationer er kun tilgængelig for Vicca.dk.

Der lagres ingen kreditkort oplysninger af nogen art. Vicca.dk kan på intet tidspunkt, som foreskrevet af Nets, hæve mere end det beløb du har accepteret i indkøbskurven.

Vi registrerer ikke IP adressen og der lægges kun en cookie på din maskine med dine egne oplysninger i tilfælde af, at du har valgt at butikken skal "genkende" dig næste gang du kommer på besøg.

For at du kan indgå en aftale med vicca.dk har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • email-adresse

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Vicca.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på Vicca.dk er Camilla Mellergaard Olsen

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@vicca.dk

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@vicca.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-kommissionens online klageportal her: https://ec.europa.eu/odr

FORBEHOLD

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Finder du fejl i tekster og oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte os.

COPYRIGHT

Al indhold der må være på Vicca.dk: tekst, billeder, ikoner og anden grafik er forbeholdt Vicca.dk, det er derfor ikke tilladt at kopierer noget herfra, uden forhånds godkendelse fra vicca.dk

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og Vicca.dk Aps - herunder fortolkning af Vicca.dk Apss handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 28-06-22

MED VENLIG HILSEN

Vicca.dk ApS

Ravnshøjvej 66

9900 Frederikshavn

Cvr.: 39 78 01 78

Email: info@vicca.dk

Eksempel på vores Standardfortrydelsesformular på vores returportal - Husk at kontakte os for link til returportalen, hvis du har noget du skal returnere til Vicca.dk: 

Standardfortrydelsesformular

Du kan returnere den/de varer fra viccadk, som du har aftalt med os.

På denne side kan du købe og udskrive en pakkelabel til din returpakke: https://return.shipmondo.com/viccadk

Du må også meget gerne udfylde Retursedlen på næste side og vedlægge den i pakken. Udfyldelse af returkoder er ikke et krav, men kan hjælpe os.

Når proceduren er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din pakkelabel. Pakkelabelen vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

Pakken afleverer du i en GLS pakkeshop.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

RETURSEDDEL

Udfyld retursedlen og vedlæg den i pakken, som skal returneres. Varerne skal sendes tilbage i original emballage.

Ordrenr.: __________________________ Dit navn: __________________________ Din e-mail: __________________________ Dit tlf. nr.: __________________________

Varenr. / varenavn Antal Returkode - Returkoder: 1. Svarer ikke til forventninger 2. Defekt/fejl på vare 3. Andet (benyt kommentarfeltet)

Kommentar: ________________________________________________________________________

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice straks behandle den. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dig for dit køb. Pengene vil blive tilbageført på det samme betalingskort, som varerne er købt med. 

Med venlig hilsen

Vicca.dk

info@vicca.dk