Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Time Timer Ure

Time Timer er et godt værktøj hvis man har manglende tidsforståelse. Time Timeren viser visuelt hvor meget tid der er tilbage, hvilket kan modvirke stress og dårlig koncentration. 

Udvalgte kategorier

Time Timer - Hjælperen i hverdagen

Hvad er en Time Timer for noget? Det er et visuelt ur som er en kæmpe hjælp til mennesker med kognitive vanskeligheder, den mindsker stress og øger tidsfornemmelsen. Time Timer er et særlig godt hjælpemiddel til børn med add, adhd, asperger, autisme m.m. Uret har en rød urskive som forsvinder i takt med tiden og på den måde kan barnet visuelt se, at tiden går og at en aktivitet starter eller slutter. 

Time Timerne er alle forsynet med højt opløselige farver, store tydelige tal samt lydløst Quartz urværk.

Hvilket ur skal jeg vælge?

Time Timerne findes i flere forskellige størrelser, men alle med samme funktion, nemlig at gøre at visualisere tid. Der findes flere forskellige modeller. Når du skal vælge, skal du vælge udfra i hvilken sammenhæng det skal bruges. 

Time Timer twist har magnet på bagsiden og er perfekt, hvis du fx har en piktogram tavle hvor den kan hænge. Uret er digitalt og tæller ned i takt med tiden.

Time Timer Pocket er et lille ur, som er nemt at have med sig, om det er i skole eller ved fritidsaktiviteter. Den kan hjælpe at bevare overblikket over tingene, fx ved specifikke afmålte opgaver. Den har ingen tikkelyde og med valgfri alarm, som gør at den ikke genere i timerne.

Time Timer Mod dækker de samme behov som Pocket. Den er lavet i et lækkert design og der er mulighed for at skifte det aftagelig beskyttende omslag, som den har omkring sig.

Time Timer Medium er et rigtig godt ur til mindre børn eller til institutioner. Den har en stor visuel urskive, som enten kan stilles på bordet eller hænges op på væggen.

Time Timer plus er med smart bærehåndtag som gør den nem at tage med sig rundt. Med fødder så den står godt på bordet. Uret fås som 60 og 120 minutters interval.

Alle urerne er uden forstyrrende tikke-lyde og alle med valgfri alarm som kan skrues op og ned i styrke.

Mere information?

Kontakt os meget gerne for yderligere information, hvis du skulle sidde med et ubesvaret spørgsmål og vi vil gøre alt for at besvare det.