Godt nytår til jer alle sammen fra Betina, Pia og Charlotte

Nyhedsbrev


Vi vil rigtig gerne dele vores passion med dig

Tilmelder du dig til vores nyhedsbreve, kan du forvente, at du vil være den første til at høre om alle de fantastiske muligheder viccadk byder på, og du vil være den første, der ved det, hvis der dukker nye og spændende produkter op!

Det der driver os i viccadk er at dele ud af vores viden omkring hjælpemidler, motorisk udvikling, dimseting og udviklende spil. Vores produkter kan hjælpe alle børn med gode vilkår for læring og trivsel. Derudover har vi alle i viccadk personlige erfaringer med specialområdet som forældre til børn med særlige behov, og vi deler gerne ud af vores viden.

Vi sætter desuden en ære i at finde gennemprøvede produkter af høj kvalitet, uden en masse skadelige og hormonforstyrrende stoffer, så man tryg, og med god samvittighed, kan fylde indkøbskurven.

Desuden vil du ind i mellem modtage særlige tilbud, og du vil hver måned være med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500. Vinderen får direkte besked.

Allerede når du tilmelder dig får du velkomstserien:

En autisme-mors 10 tips til at hjælpe specialbarnet igennem den svære skoletid

Lyder det som noget for dig? Og vil du have et lod med i lodtrækningen, modtage særlige tilbud og holde dig opdateret på specialområdet - så skynd dig at tilmelde dig her: