Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Zubits

Her finder du de originale magnet snørebånd fra Zubits. De er i to størrelser og mange forskellige farver.

Passe til børn, voksne, personer med specielle behov samt sportsfolk.

Hjælpemiddel til at snøre dine sko

Zubits Originale magnetiske snørebånd, er et hjælpemiddel til mennesker som har brug for hjælp til at få bundet sine snørebånd, og som af en eller anden grund ikke kan. Magneterne holder skoen lukket på en nem og smart måde.

De to magneter blive snøret fast i de 3 øverste huller i skoen, og resten af snøre enderne kan klippes af og monteres inde i skoen, ved hjælp af små clips som medfølger. Nu er skoen klar til brug. 

Når skoen skal på, sætter man foden i skoen, som kan gøres med en enkel hånd eller et skohorn og magneterne finder nemt sammen. For at få skoen af, skubber man sin vrist opad og magneterne skilles fra hinanden.

Magnetisk snørebånd til børn og voksne

Slut med sløjfer som går op eller seje knuder, som ikke er til at løsne.

Størrelse nr 1 har en lidt mindre magnetkraft og egner sig derfor godt til mindre børn samt ældre, som har brug for hjælp til at binde sine sko. For begge parter betyder det selvhjulpet hed og selværd at kunne klare sig selv. De er også perfekte til mennesker med specielle udfordringer, det kan være hænder som er plaget af gigt, det kan være til mennesker med hjerneskade eller mennesker som ikke kan bukke sig ned til sine sko.

Størrelse nr 2 har en stærk magnetkraft og egner sig perfekt til større børn og voksne, som vil slippe besværet med at binde snørebånd og spare tid. De er også perfekte til sportsfolk og løbere. De er hurtig og nemt i skoene og sidder perfekt .

Bag om firmaet Zubits

I 2012 manglede forældreparet til 3 drenge, Ryan og Valerie, en smart måde at få sko af og på. De bemærkede at selv sko med velcro tog en evighed for drengene, samt de små søde sko med snørebånd blev aldrig slidt, da de simpelthen ikke kom ud af skabet. 

Derfor konstruerede de en smart løsning hvor magneter skulle indgå. De lavede et samarbejde med ingeniører ved et højteknologisk magnet teknikfirma i californien. Men kort efter opdagede de, hvor praktisk de rent faktisk var, og indså at mange flere mennesker, kunne få glæde af deres opfindelse. Deres egen familie og omgangskreds var vilde med deres prototyper. .

I 2014 langcerede de Zubits magnetiske lukning som et crowdfunding kickstarter projekt, for at hjælpe med at indsamle penge til første produktion. Det blev helt overvældende og allerede en måned efter stod de med 7200 sponsorere, og Zubits blev en realitet.