Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Swnx fodgynger

Spreder der sig ofte en uro i undervisningslokalet, fordi enkelte elever har svært ved at koncentrere sig? Bevægelse giver hjernen ro til koncentration og fordybelse - så sæt en SWNX fodgynge under bordet, og lad elevernes energi få frit løb. SWNX er prisvindende fodgynger i høj kvalitet - skabt til både børn, unge og voksne af en dansk skolelærer. Læg gerne ekstra beslag i kurven, så fodgyngen nemt kan flyttes fra bord til bord.

Giv energien frit løb med en SWNX fodgynge

Bevægelse gør ikke kun vores krop og sind stærkere. Det giver også hjernen ro til at kunne koncentrere og fordybe sig - om den svære matematiktime, den drilske grammatik eller de udfordrende tegninger over elsystemer. 

Bevægelse er derfor alfa og omega, når man sidder på skolebænken på en ungdoms- eller voksenuddannelse. For nogle mere end andre. 

Ideel til brug på ungdoms- og voksenuddannelser

Går man på en ungdoms- eller voksenuddannelse, skal man hver dag pakke en god portion koncentration og tålmodighed med i tasken. Og det stemmer ikke altid overens med stillesiddende undervisning. Især ikke for de elever, der har meget energi i kroppen, og som derfor har svært ved at sidde stille i længere tid af gangen. 

Der skal bevægelse ind i klasselokalet. Fx i form af en diskret SWNX fodgynge, der placeres under bordet. 

En SWNX fodgynge har følgende egenskaber, som eleven høster fordelene af: 

  • Lader urolige og energiske elever få afløb for deres energi
  • Styrker elevernes fokus og koncentrationsevne
  • Lægger bevægelse ind i en stillesiddende hverdag
  • Skaber ro til undervisning og fordybelse
  • Giver en sundere kropsholdning. 

SWNX fodgyngen larmer ikke. Derfor er den et fantastisk hjælpemiddel i undervisningssituationer, hvor der skal være ro til høre, hvad læreren siger.   

SWNX fodgynger: Bæredygtighed og kvalitet i højsædet

“Sving dig til bedre koncentration”. Sådan lyder det fra det danske brand, SWNX. Manden bag hedder Peter. Han var selv et uroligt barn i skolen, og da han blev skolelærer, mærkede han også, hvordan uroen hurtigt kunne sprede sig i klassen. Derfor tog han opfinderhatten på - og skabte de smarte SWNX fodgynger.

SWNX fodgyngen har vundet flere priser, bl.a. en Danish Design Award i 2018. Fodgyngen er skabt i bæredygtige materialer og i en god kvalitet, så de kan bruges af flere elever - i mange år fremover. 

Vil du gerne se produktet i virkeligheden, inden du beslutter dig? Du er altid velkommen til at besøge mit showroom - kontakt mig, så finder vi et godt tidspunkt.