Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Siddepuder

En siddepude kan meget mere end at gøre stolen behagelig at sidde på. Den er også et ideelt hjælpemiddel til elever, der oplever rastløshed, stress og koncentrationsbesvær i hverdagen. Her på siden finder du et stort udvalg af siddepuder i høj kvalitet, der både passer til unge og voksne - fra brands som Oliz, Togu og Bouncyband.

Siddepuder i høj kvalitet til elever på ungdoms- og voksenuddannelser

Alle skal kunne tage sig en uddannelse, der giver adgang til drømmejobbet. Men skolebænken kan virke skræmmende for nogle. Især hvis lange, stillesiddende dage bliver en del af uddannelsen. 

Mange stillesiddende timer i klasselokalet kan skabe udfordringer for energiske personer, der har svært ved at sidde stille. Det er ganske enkelt svært at koncentrere sig, når der er overskydende energi i kroppen, der ikke kan komme ud

En siddepude er et oplagt hjælpemiddel til elever med uro i kroppen, da den giver stimuli, der skaber bevægelse i kroppen. Og dermed også ro, tryghed og plads til fordybelse. 

Bevægelse giver en afslappet følelse i kroppen

En siddepude er ikke en helt almindelig pude. Puden er skabt til at sende stimuli til kroppen - fx ved hjælp af kugler og massageknopper. Stimuli skaber bevægelse, og bevægelse spreder en behagelig ro i hele kroppen. 

Det gør det, da den overskydende energi får et sted at søge hen - nemlig ned i siddepuden og ikke mod klassekammeraterne, telefonen eller kuglepennen. Derfor gør en siddepude det nemmere for eleven at fokusere på undervisningen eller en bestemt opgave. 

En siddepude er derfor et fantastisk hjælpemiddel, da den kan: 

  • afhjælpe rastløshed og uro i kroppen.
  • mindske følelsen af stress og angst.
  • give ergonomisk støtte og styrke ryg, hofter og mave. 

Siddepuderne fra Togu, Bouncyband og Oliz er alle skabt i diskrete designs, der ikke skiller sig ud i klasselokalet. Og så er de selvfølgelig nemme at rengøre, så de kan bruges af flere elever. 

Hvilken siddepude skal du vælge til dine elever?

Koncentrationsbesvær, angst og rygsmerter skal ikke forhindre dine elever i at have en god dag. Det kræver bare de rette hjælpemidler - som fx en siddepude. 

Men hvilke siddepuder skal du vælge til dine elever? 

Overordnet findes der to slags: 

  • Oppustelige siddepuder med knopper
  • Siddepuder med indbyggede kugler. 

Begge har egenskaber, der kan afhjælpe koncentrationsbesvær og uro i kroppen. Er du i tvivl om, hvilke du skal vælge, er du altid velkommen til at give mig et kald. Så står jeg klar med faglig vejledning.