Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Siddepuder

Siddepuder er designet til personer, der oplever rastløshed, uro i kroppen og koncentrationsbesvær i hverdagen. Siddepuden placeres på stolen og bruges ved stillesiddende aktiviteter, hvor borgeren har brug for at koncentrere sig i længere tid af gangen. Hos Vicca.dk finder du siddepuder i høj kvalitet, som er holdbare og nemme at rengøre. Ideelt til brug på bosteder, hvor de skal anvendes af flere borgere i løbet af dagen.

Ingen produkter fundet

Siddepuder giver ro i krop og sind

Beboere på bosteder bliver ofte bedt om at sidde stille i længere tid af gangen. Det kan være, når middagsmaden bliver serveret, eller når de skal deltage i en fælles stillesiddende aktivitet. 

Men for mange er det svært at sidde stille i mere end fem minutter af gangen. Det er det, fordi kroppen er fyldt med overskydende energi. Og dén energi gør det umuligt for kroppen at sidde stille - og fx lytte til en fællesbesked. 

En sansestimulerende siddepude giver energien et sted at løbe hen. Og når den overskydende energi er væk, skabes der ro og overskud i både krop og sind

Siddepuder er specielt designede til personer, der oplever:

  • Fysisk spænding
  • Rastløshed og uro i kroppen
  • Angst og stress
  • Koncentrationsbesvær
  • Nedsat registrering. 

Holdbare siddepuder til brug på bosteder

En siddepude er ikke kun god til at afhjælpe rygsmerter. 

Siddepuden er også designet til at give kroppen sansestimuli igennem knopper eller indbyggede kugler. Disse sansestimuli skaber en bevægelse i kroppen, som gør det nemmere for borgeren at samle tankerne om en opgave. 

Der findes forskellige typer af siddepuder, bl.a.: 

  • Oppustelige siddepuder med knopper
  • Siddepuder med indbyggede kugler (vælg mellem flere hårdheder). 

Hvilken siddepude, du skal vælge til beboerne på bostedet, afhænger bl.a. af, hvor store sansestimuli den enkelte borger kan klare. Nogle har behov for større stimuli end andre for at kunne høste siddepudens fordele. 

Hos Vicca.dk finder du bl.a. holdbare og rengøringsvenlige siddepuder fra mærker som Togu, Bouncyband og Oliz

Har du brug for professionel vejledning? 

Siddepuder er ideelle hjælpemidler på bosteder, da de formår at skabe afløb for kroppens overskydende energi. Det giver et roligere miljø for alle beboere, fordi der ikke er nogen, der forstyrrer de andre ved stillesiddende aktiviteter. 

Har du spørgsmål til siddepuderne hos Vicca.dk? Så kontakt mig på telefon eller mail. Jeg står gerne klar med et råd eller to, så du kan finde de produkter, der passer beboernes behov allerbedst.