Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Samtalespil

Væk med telefoner, PlayStation og tablets - og kom tættere på din familie, dine kolleger eller elever med samtalekort fra Small Talk. Her findes ingen forkerte svar. Det handler nemlig kun om at lære hinanden endnu bedre at kende og være sammen på en anderledes måde.

Small Talk samtalekort sætter munden på gled

I hverdagens trummerum kan vi nemt falde ind i en kedelig rutine. Morgenmad, aflevere unger, arbejde, hente unger, aftensmad, bad, putte, godnat. 

Derfor er det ikke altid, vi ryster terningerne og gør noget andet, end vi plejer. Som for eksempel at mindske tiden foran skærmen, sætte os foran hinanden og grave dybt i, hvad vi - stor som lille - går og tænker. 

Small Talk er skabt for at starte dialogen. Uanset om det er med dine børn, din partner eller dine gode veninder. Og forhåbentligt give dig en mulighed for at lære dine kære endnu bedre at kende. Helt uden en skærm som underholdning. 

Bare rolig. Her er ingen forkerte svar

Small Talk har gjort det nemt at blive klogere på os selv og hinanden. Samtalekortene kan tages med på kør-selv-ferien til Italien, hives frem under venindeaftenen eller samle en klasse elever, som har brug for at komme tættere ind på livet af hinanden. Det kan være på første skoledag, eller hvis sammenholdet i klassen er ved at slå knuder. 

Med samtalekortene fra Small Talk sættes samtalen i gang med spørgsmål som: 

  • Hvad er din største drøm?
  • Hvad savner du mest, når du er væk hjemmefra?
  • Hvad er den skøreste oplevelse, du har haft? 

Spørgsmålene er derfor skabt som grobund for gode samtaler - enten med nogen, du ikke kender så godt, eller dem, du føler, du kender ud og ind. Stil ét spørgsmål om dagen, lav en spørgsmålstime, eller tag kortene frem inden sengetid. Det er helt op til dig. Husk bare på, at der ikke findes forkerte svar. 

Small Talk findes i flere versioner hos Vicca.dk

Small Talk er en perfekt gave til de fleste anledninger - fx mandelgave, fødselsdagsgave eller værtindegave. 

De populære samtalekort kan bruges af børn, unge og voksne og findes bl.a. i følgende versioner: 

Alle spørgsmål står både på dansk og engelsk. Derfor er de også oplagt til brug i engelsktimen. 

God fornøjelse med de gode samtaler!