Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Togu

Har du brug for et hjælpemiddel, der kan få dig til at slappe mere af eller øge din koncentration? Togu står bag et væld af produkter, der styrker dine muskler, mindsker stress og/eller stimulerer kroppen. Se bl.a. vores udvalg af de populære siddepuder eller antistressbolde til børn og voksne.

Ergonomiske siddepuder mindsker motorisk uro


Mange af os sidder mange timer ned hver dag, hvilket let kan give smerter i både ryg, ben og hofter. Derfor er det rart at få ergonomisk støtte, så man sidder mere behageligt og dermed belaster kroppen mindre.

Dette kan de oppustelige siddepuder fra Togu være fantastiske til at hjælpe med. De styrker ryg, hofte og mave og giver en god siddekomfort, som er guld værd i løbet af arbejds- eller skoledagen.

Har du eller dit barn svært ved at koncentrere sig? Det er der intet galt i. I har bare brug for de rette hjælpemidler - og en siddepude fra Togu kan være et godt bud. Siddepuden stimulerer nemlig koncentrationen, da kroppen hele tiden holdes i gang ved de bevægelser, siddepuden skaber i kroppen. Det giver en afslappet følelse i kroppen.

Togu sætter træning og velvære i højsædet


Togu står ikke kun bag en række af siddepuder og siddekiler. Hvis du ofte oplever ubehag i kroppen pga. stress, kan du måske have gavn af en antistressbold.

Antistressbolden fra Togu styrker fingre og håndmuskler, giver mulighed for afslapningsøvelser og efterlader dig med en øget ro i kroppen. Tag den gerne med i bussen, sid med den ved bordet på arbejdspladsen eller hav den på natbordet, hvor den kan bruges inden sengetid.

Produkterne fra Togu er alle produceret i det kvalitetssikre og stærke materiale ruton gummi, som er meget slidstærkt. Derfor kan du være sikker på, at dine nye hjælpemidler fra Togu holder i mange år fremover.

Togu: Tysk familieejet firma siden 1956


Det hele startede i Tyskland tilbage i 1956. Familien bag havde en drøm om at lave produkter til leg, sport, træning, wellness, rehabilitering og terapi. Og det er stadig det, det hele handler om for Togu i dag, hvor de er et kendt mærke inden for sundhed, sport og fitness.

Hos Vicca.dk finder du et bredt udvalg af bl.a. siddepuder, siddekiler og antistressbolde fra Togu. Selvfølgelig i mange forskellige farver og designs, så du kan vælge den, der passer bedst til dig eller dit barn.