Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Made By Us

Har du et barn med særlige behov? Det har Mette. Hun kender derfor alt til de daglige udfordringer, det kan give. Derfor har hun skabt MADE BY US, som producerer beroligende sanselegetøj med vægt, der giver ro og tryghed. Se bare den venlige Hairy Hugger, der elsker lange kram, eller den tunge Sensory Snake, der hjælper barnet med at selvregulere sanser og følelser. Hvilket sanselegetøj fra MADE BY US synes du bedst om?

MADE BY US designer beroligende sanselegetøj til børn 

Børn med særlige behov møder utallige udfordringer i løbet af dagen. Det ved skaberen af MADE BY US, Mette, alt om. Hun er nemlig mor til Jakob, som er diagnosticeret med autisme, ADHD og angst. 


Mette ønskede at skabe relevante hjælpemidler til sin søn. Det kunne hun se, han havde brug for, hvis han skulle opnå ro og tryghed i hverdagen. Med en baggrund som designer var det derfor oplagt at udvikle beroligende sanselegetøj, som kunne hjælpe, ikke bare Jakob, men alle børn med særlige behov. 


Det lykkedes hende. Resultatet er MADE BY US, der producerer farverigt, finurligt og legesygt sanselegetøj til børn.


Udviklet i samarbejde med børn og eksperter

Vægt giver ro i kroppen. Derfor har hjælpemidlerne fra MADE BY US en god tyngde, som beroliger barnet, når det krammer eller lader sig omslutte af produktet. 


Sanselegetøj med vægt er ideelt til børn, der oplever:


  • søvnbesvær.

  • tankemylder.

  • fysisk uro i kroppen.

  • koncentrationsbesvær. 


Sanselegetøjet, såsom søde Hairy Hugger og hjælpsomme Sensory Snake, kan bruges i forskellige situationer i løbet af dagen. 


Brug dem fx:


  • på sofaen ved en tiltrængt pause.

  • i skolen for at øge fokus og koncentration.

  • ved sengetid. 


Lad dit barn omfavne Hairy Hugger på sofaen, når det oplever uro i kroppen. Eller lad dit barn vikle den farverige Sensory Snake om kroppen, når det skal sove. Det giver kroppen ro og gør sengetid lidt nemmere. 


Terapeutisk sanselegetøj i fine farver

Samtlige produkter fra MADE BY US er udviklet og testet i samarbejde med både børn og eksperter. De er desuden nemme at vaske – tag blot fyldet ud, og vask betrækket i vaskemaskinen ved 40 grader. 


Hos Vicca.dk er vi vilde med sanselegetøjet fra MADE BY US. Vi holder nemlig særligt af hjælpemidler, hvor funktion, design og grundlæggerens passion går op i en højere enhed. 

Vi glæder os til at sende sanselegetøjet hjem til jer. Husk, at vi altid giver fri fragt ved køb fra 499 kr.